Din frisør på Frederiksberg

Hair by Kern salonen åbnede d. 3. august 2015 af Louise Kern.

Jeg er en erfaren frisør med mere end 10 års erfaring fra forskellige frisørsaloner og adskillelige stylistkurser, der i den grad har styrket mine kompetencer som frisør. Jeg elsker det at kunne skabe noget nyt og spændende med min hænder, dermed har jeg også været med til at lave den del hår shows hvor fantasien kun sætter grænser. Ud fra dette perspektiv, har jeg også fået en større erfaring som stylist, da alle proportioner skal være i orden inden modellen sendes på podiet.

Hvad er en god frisør?

En god frisør er en frisør der brænder for sit arbejde, så man mærker at det ikke bare er et arbejde, men en livsstil. Det vil du altid mærke tydeligt, når du er i mine passioneret hænder. Samtidig skal en frisør også være smilende, imødekommende og næsten vigtigst: have god tid til idéer, ønsker, tanker, rådgivning og naturligvis også en hyggesnak.

Denne passioneret ånd, kreative tankegang og perfektionistiske udarbejdelse vil du opleve hos mig da det vigtigste for mig er, at du altid vil være tilfreds med dig selv når du forlader min salon.

Det vigtig at have fingeren på pulsen og se muligheder frem for begrænsninger, dette er mit motto.

Professionel rådgivning

Jeg vil altid være professionel i min rådgivning og tage udgangspunkt i dine egne idéer, tanker, ønsker og drømme, men vigtigst af alt vil jeg også kigge på din personlighed og hvor du er i livet. For en professionel rådgivning rummer også at du kan passe og pleje dit hår selv, så når du ikke er hos mig, vil du stadig kunne styre dit hår og føle dig lækker uden mig.

Opsætninger til bryllup, galla eller party af den ene eller anden stil, så har jeg deltaget i adskillelige anerkendte hårshows og stylistkurser. Det kun er fantasien der sætter grænser i dette felt og jeg elsker at lege med håret, og få et unikt resultat. Så hold dig endelig ikke tilbage, men kom ind til en snak om begivenheden og bliv inspireret og rådgivet.
Se listen over priser ved behandlinger under hhv. Dame, herre og striber/farve.

Kun de bedste produkter

Jeg bekymrer mig om mine kunder og miljøet. Derfor er mærkerne jeg anvender i behandlingerne og sælger fra salonen nøje udvalgt.
De indeholder ikke parabener, farvestoffer og ftalater. Det er bedst for dig, for mig og miljøet!
Læs mere om produkterne vi fører.